Endhog Tray Machine, endhog Tray Making Machine, Egg Carton Making Machine - FuChang
  • EPE Foam Fruit Net Extrusion Line
  • Reciprocting Type Pulp Moulding Machinery
  • PS Foam Food Container Production Line
  • Rotary Type Paper Egg Tray Machine
  • fuchang Boss
  • 15023atg25

Longkou FuChang Packing Machinery Co., Ltd

We are ing Produsèn profesional saka packing mesin wiwit 1995 utamané ing Pulp Molding Machine, Paper Egg Tray Machine, PS umpluk pangan wadhah Line Produksi, Epe umpluk Extrusion Line etc.

Baru

mesin kita wis diekspor kanggo akèh negara, kayata Mesir, Ghana, Afrika Kidul, Uzbekistan, Thailand, Iceland, India, Venezuela, Vietnam lan ing .Aku supaya munggah konsep manajemen njupuk MediaWiki customer menyang wawasan pisanan, nulungi pelanggan ngurangi biaya produksi, ningkataken mutu produk lan aturan paling layanan sawise-sale.

Babagan awake dhewe

  • ddf

Longkou FuChang Packing Machinery Co., Ltd dumunung ing Longkou, Shandong .Aku sing Produsèn profesional saka packing mesin wiwit 1995 utamané ing Pulp Molding Machine, Paper Egg Tray Machine, PS umpluk pangan wadhah Line Produksi, Epe umpluk Extrusion Line etc.

Adhedhasar supaya akeh taun pengalaman KALUBÈRAN saka prodhuksi mesin pulp kertas ngecor lan mesin packing plastik, kita wis berkembang PLC kontrol mbentuk mesin, majeng multi baris lapisan pangatusan, sistem packing otomatis etc. pabrik Kita nduweni kualitas produk sampurna, jurusan dhuwure mechanization, tliti teknologi lan dipercaya dening pelanggan. mesin kita wis diekspor kanggo akèh negara, kayata Mesir, Ghana, Afrika Kidul, Uzbekistan, Thailand, Iceland, India, Venezuela, Vietnam lan ing.

Kita wis dikembangaké pasar gedhe ing akèh negara, kayata Eropa lan Amerika Serikat, Eropah Wétan lan Asia Wétan.

Tampilan Online Chat!