Endog Dulang Mesin, endog Dulang Nyieun Mesin, Endog karton Nyieun Mesin - FuChang
  • EPE Foam Fruit Net Extrusion Line
  • Reciprocting Type Pulp Moulding Machinery
  • PS Foam Food Container Production Line
  • Rotary Type Paper Egg Tray Machine
  • fuchang Boss
  • 15023atg25

Longkou FuChang paking mesin Co., Ltd

Kami produsén profésional ti paking mesin saprak 1995 utamana dina bubur molding Mesin, Paper Endog Dulang Mesin, PS busa dahareun wadahna Line Produksi, EPE busa Tonjolan Line jeung sajabana

Arrivals anyar

mesin kami geus diékspor ka loba nagara, kayaning Mesir, Ghana, Afrika Kidul, Uzbékistan, Thailand, Islandia, Indonesia, banten, Viétnam jeung saterusna .We tetep nepi konsep manajemen nyokot kauntungan nasabah urang kana tinimbangan heula, nulungan nasabah ngurangan biaya produksi, ngaronjatkeun kualitas produk jeung maturan pangalusna jasa sanggeus-diobral.

Tentang Kami

  • ddf

Longkou FuChang paking mesin Co., Ltd ieu lokasina di Longkou, Shandong .We nu produsén profésional ti paking mesin saprak 1995 utamana dina bubur molding Mesin, Paper Endog Dulang Mesin, PS busa dahareun wadahna Line Produksi, EPE busa Tonjolan Line jeung sajabana

Dumasar jadi sababaraha taun pangalaman loba pisan ngahasilkeun mesin bubur kertas molding tur mesin packing palastik, urang geus ngembangkeun purwakarta kontrol ngabentuk mesin, canggih multi garis lapisan drying, sistem packing otomatis jsb pabrik kami ngabogaan kualitas produk sampurna, hiji gelar luhur mechanization, precision téhnologi sarta dipercaya ku konsumén. mesin kami geus diékspor ka loba nagara, kayaning Mesir, Ghana, Afrika Kidul, Uzbékistan, Thailand, Islandia, Indonesia, banten, Viétnam jeung saterusna.

Kami geus dimekarkeun pasar badag di loba nagara, kayaning Éropa jeung Amérika Serikat, Éropa Wétan jeung Asia Wétan.

WhatsApp Online Chat!